You are here

Njësi Shërbimi 1107

Objekti Dorado sjell në mënyrë unike njësi shërbimi me sipërfaqe të gjerë shfrytëzuese, me ndriçim natyral.

Materialet dhe teknika e ndërtimit vënë në përdorim standardin gjerman.

Parkimi vetëm nëntokësor shmang praninë e mjeteve automobilistike në brendësi të kompleksit, duke ju krijuar mundësinë e shfrytëzimit komod të hapësirës rrethuese të ambientit tuaj.

Mos nguroni! Kjo është mundësia juaj!

Karakteristikat

Tipi: 
Dyqane
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sipërfaqe Individuale: 
33.6 m 2
Sipërfaqe Verande: 
8.7 m2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
0.3 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
42.5m 2
Shkarko Planimetrine PDF: